Lugn valborg som slutade med gamla goda minnen

Ikväll gick jag inte ut utan kände för att ta det lugnt och försöka vila min skada så det var verkligen skönt att ta det lugnt och kolla på lite tv och satt i telefon med några vänner. Medans jag pratade med Mirre så fick jag ett sms från min granne Björn som bor porten brevid, han undrade hur all var och frågade ifall jag ville komma över och hälsa på, han satt hemma med några vänner innan dom skulle ut.

Grannen Björn är riktigt vältränad och snygg, som tränar på mitt gym och straight men Mirre är helt förtjust i honom..  typ dreglar varje gång han ser honom haha. Snacka om att Mirre önskar han fick det sms:et

 Jag gick över ca 40min och hälsade på i porten brevid 🙂 Det var skoj men jag gick hem sen och åt lite godis och mackor…. Klockan är mycket och jag är trött så skriver inte mycket nu,,,Orkar inte skriva så mycket just nu då jag är trött, ville bara säga godnatt med ett kort litet inlägg kram… Kram

Skulle bara ta nån gammal bild och då hamnade jag i detta album från 2007.. Bilden är på min vän och fdkollega Marre…. Bilden är tagen september 2007 på dåMarre och Marcella gifte sig och nu har dom barn ihop. Dom är så fina ihop.

Det är många som frågar ifall jag varit med i Paradise hotel men nej det var Marre som vann den för 3år sen…. vi är inte så lika men påminner ändå om varandra. Bruna var vi bägge hehe

Här står jag vid vackra Marcella. Både Marcella och Marre jobbade hos mig i 4år,det var påsalongen deras kärleks saga startade, so sweet:-) men nu ka ni få se en bid på dom två ihop och inte bara en massa på mig hela tiden , vilket ego haha det är ju trots deras dag haha.. Men erkänn att jag ser bra ut brevid bruden?? Eller brevid honom oxå haha.. Ok nu får ni se bild på paret 😉

 

Så fina ihop,,, haha detta vart inte ett så kort inlägg men ni kanske vill se mer bilder från bröllopet??? haha jag tog över100 bilder denna kväll eftersom jag var bjuden på mn kusins bröllop som var samma lördag som Marres.

Jag och min familj med vänner var på Marres först sen gick vi till Kusinens som bara låg ca 150meter bort, var där nån timma sen tillbaks och igen tillbaks haha tog ju bara 2minuter att gå mella festlokalerna som hade ca 700personer i varje 🙂

Då kan ni förstå vilka enorma bröllop vi Syrianer har och jag har så myckt fina bilder på min familj, vänner, kollegor, släktingar och några icke släktingar haha hur det nu kan vara möjligt eftersom många syrianer är släkt 😉

godnatt kram