jäkla trafik missade tåget.

jäkla trafik missade tåget. Godmorgon allihopa idag vaknade jag av en konstig dröm att frederic federlay ringde på hemma hos mig och jag tyckte det var skumt, när jag öppnade dörren så gömde sig en killen på 230cm lång och dom ville råna mig. Han såg verkligen läskig ut och då vaknade jag upp alldeles svettig:) kunde inte somna om och då var kl 05.30. nog om drömmen jag hade flera timmar på mig till tåget som åker till borlänge men var tvungen att stanna förbi kontoret där jag glömt viktiga papper. Jag hann med tåget på pricken men min svåger Chabbe fastnade i trafiken på väg från Södertälje till Stockholm. Han missade tåget med 5minuter. Fan oxå. Nästa tåg går 11.45 så vet inte ifall han kommer. Ja ja jag får väl sitta själv på tåget i 3timmar dit. Hörs snart puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.