Magnetröntgen om 3timmar.

Magnetröntgen om 3timmar. Jag ringde dr emil natcheu och fick en akut tid hos honom idag kl 10. Han tittade på min rygg, skrev en remiss och skickade mig till röntgen på odenplan läkarhuset. Dom hade inga tider denna vecka men eftersom jag heter Bobby så fick jag förtur:) ibland är det bra att vara känd. Så jag promenerade hem igen och äter frukost på ett café utanför mig.

Jag hoppas verkligen att det inte är en farlig skada jag fått:( efter frukosten ska jag handla med mig lite gott och onyttigt hem och bara ligga i soffan för att vila mig eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt pga all värk. Kan inte alla bara tycka synd om mig.?.!.?.!:) skoja bara men det är inte kul att ha ont i halsen, Just haft en jobbig förkylning och ont i både rygg, axeln och armen samtidigt.

Jag har ändå väldigt hög smärttröskel men ihop med förkylning är allt förjävligt, vi killar är extra känsliga mot förkylningar. Håller ni inte med om det.? Hörs snart. Kommer att fota lite senare och berätta hur det gick…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “Magnetröntgen om 3timmar.

 1. Tanja says:

  �hh stackarn, hoppas verkligen inte det är ngt allvarligt !
  Aldrig kul med skador ju .
  Haft en bra helg ?

  Kram tanja

  tanja88.blogg.se

 2. Lotta says:

  Säkert inget som syns på röntgen, tror på en muskelskada/överansträngning:( pga ditt yrke. Många frisörer som har liknande tyvärr. Det blir sjuk.gymnastik:)

  Må så gott//Lotta

 3. Steffi says:

  Ibland måste man tycka synd om sig själv. Annars så tycker jag synd om dig nu. Kallar det otur att du fick ont i ryggen direkt efter den hemska förkylningen..
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.