Kan inte sova…..Heta sommar nätter….

Har legat vaken nästan hela natten….mycket av mn smärta men också av mina privata tankar och saker.

Vad är rätt och vad är fel? Ska alla må bra och jag må sämst?

Jag har bestämmt mig för att nu handlar det enbart om mig och min hälsa i nr1, orkar inte bry mig om små chafs hela tiden om saker inte värda att tala om, hon sa så, han sa så, varför är det så bla blabla spyr gör jag snart av att människor verkligen kan förstora saker och orkar hänga upp sig på småsaker….

Jag måste berätta! Jag säger ju alltid allt jag känner och kanske ibland tinte tänker till men det viktigaste är att jag är ärlig och får ut allt, här om dagen så satt vi några och bara snackade lite skit, och jag sa så här:

-Det ska bli så skönt med sommar! Då ska man vara Snygg & singel, det jag menar är att när det är sommar och en massa sköna fester och mycket avklätt så är det skönt att vara singel. Ingen som bråkar och man kan göra vad man vill, sommaren är speciell och kan man njuta av den fullt ut ska man göra det utan en massa chafs. Men har man ett förhållande så självklart kan man njuta av den tillsammans men då gäller det att man brinner för samma saker undersommar tiden….

Jag gillar inte att sitta hemma en varm sommardag utan hellre tar av mig allt,  nästan allt och går ner till rolis eller tar cykeln och sitter på en skön uteservering. Att sitta inne när det är varm och skönt ute eller en varm sommarkväll gå lägga sig tidigt hela tiden är för mig som att Pälsjacka i Sahara.

Varför kan jag inte bara göra vad jag vill utan att en massa märkliga människor lägger sig i? I år ska jag:

– Resa till Ibiza
– Göra klart mitt hemliga projekt med Chabbe
– Alltid satsa på min blogg och mina läsare……puss
– Resa i höst till minst 2 städer för att få inspiration
– Planera min framtid, och sätta dom i verk!
– Inte säga ja till allt….kan bli lite svårt men men eheheh
– Vara mer med min familj och mina närmaste vänner
– Alltid ha fötterna på jorden…. ”Fame is not all”

 Så skönt att få ut lite tankar nu kanske jag kan sova lite till……vet inte ens om jag kommer ihåg allt detta när jag vaknar….krmm kram kram

Bobby!

Detta är sommar på högnivå!!!! jag längtar….

Ska följa Gynnings råd att bara köra på magkänslan och gå vidare 🙂 Hon är ju så galen och impulsiv men det gillar jag, själv är jag bäst på att ge råd till alla vänner men gör själv inte det …

10 tankar om “Kan inte sova…..Heta sommar nätter….

 1. Sofie says:

  Bobby du verkar så underbar, har fastnat för din blogg. Och jag tycker inte du ska behöva må dåligt eller så. Jag är nog ingen speciell i dina ögon eftersom vi inte känner varandra, men när jag läser din blogg om att du mår dåligt så känner jag verkligen att du inte är värd det. Hoppas allt blir mycket bättre nu till sommaren. Vi kanske ses, puss!:)

 2. Amanda says:

  jag tycker att du har helt rätt Bobby, du gör bara vad som är bäst för dej.hoppas du mår bättre idag o att du får en underbar sommar utan skruppler o irriterande komentarer från folk med taskiga åsikter!!!! puss o kram

 3. Josefine says:

  Hoppas allt blir bra. Du ska veta att vi som kommenterar finns här för dig och kan berätta allt. Det kan vara skönt att få ut allt som man tänker på. Det hade jag velat men men.
  Hoppas du får en bra sommar. <3

 4. Ida-Karin says:

  Hej Bobby!
  Du gör helt rätt som tänker göra din grej och tänka på dig själv. Sånt gillar jag, jag önskar dig all lycka nu och för alltid och jag hoppas vi träffas en dag 🙂

  Puss!!

 5. Ella says:

  När man har silverschampoo i håret, hur länge ska man låta det verka? Alla säger olika och eftersom du är expert så snälla kan du svara på det =) Och jag vill att du ska öppna en frisörsalong i Gävle, då kommer jag vara stamkund. Puss och Kram

 6. bobbys says:

  @Ella: @Ella: Jag tycket att du ska låta silver schampo sitta i mella 3-5min.. har du väldigt gult hår så låt det sitta 5-10,,, använd i början vid varja tvätt sen när håret fått önskat resultat så använder du det 1 gån i veckan för att behålla det lite kyligt,,, lycka till i Jävle ;.-) kram Bobby Oduncu

 7. emma says:

  Shiiiit så snygg du är! Och vilken härlig bild! Tycker verkligen du är riktigt cool:P
  Hehe jag undrar hur man ska göra ifall man vill ha en sån där rosa tröja?(A) Skulle nog skryta om jag hade en sån xD bobby;)

 8. Emma says:

  jag vet inte varför, men även fast du är äldre än mig och känd och allt, så känner jag verkligen igen mig i allt du skriver i princip, känns lite läskigt, men det känns skönt att andra ”har” det och ”tycker och känner” som jag..
  Känns skönt att ha lite stöd (även fast vi inte känner varandra)
  Hoppas du mår bra..

  Love Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.