Porrdansade med henne en snabbis

Min kväll slutade kl 01.30 så det vart inte allt för sent och med endast 1 drink och 1öl. Inte bra att dricka då jag vart sjuk hela veckan. Jag var på Collage med några vänner och sen drog vi vidare till Patricia en sväng, där har jag inte varit på månader så det var kul att hamna på gamla jollan. Therese Andersson från Paytv uppträdde på scen med sin nya singel IF YOU CAN , tillsammans med Marina Ammouri. Terran ropade upp mig på scen och självklart gick jag upp och porr dansade med henne en snabbis, roligaste var när Terran säger att hon sökte en snygg, vältränad,sexig, lång man och att jag uppfyllde alla krav men inte längden men att jag är såååå snäll 🙂  Hon sa till publiken nåt om mina muskler så jag lyfte henne som om jag tränade med vikter , hon väger bara 48kg så det var inte svårt. Hon är ju bara så söt och efteråt tackade hon mig för att just jag fanns på plats 🙂

Therese sjöng för mig på min 30års fest på cafe Opera för 3år sen som överasknings grej med massa andra artister, kul med såna vänner som gör sånt för mig, jag skrev om det.  kolla här

Imorgon ska jag gå på hennes realise fest för nya skivan, såna fester brukar jämt bli så skoj eftersom det är massa vänner på plats.

Mirre, Gabriella och Samantha var med mig på Collage

Jag och Navid som jag känt i över 10år

Nä nu orkar jag inte skriva så mycket mer så jag ska nog äta nåt gott och hoppa in i sängen, är ledig så jag ska sova ut. natti natti alla mina härliga läsare kram BOBBY ODUNCU

6 tankar om “Porrdansade med henne en snabbis

  1. katarina says:

    hej!!!!! jag tycker du kan tala om för Linda att det finns ingen mer ointressant blogg än hennes.hon kan lägga ner skiten!!!!jag tycker inte man ska blogga om man inte skriver i sin blogg på typ 24 tim.men hon har väl betalt så då gör man kanske så lite man behöver!!!!ps din blogg är kul och jävligt intressant

  2. Albin says:

    Alltså Bobby, jag verkligen älskar dig & din blogg!
    Du är en stor inspirationskälla och stor förebild för mig, och det är på många sätt. Men framförallt att du är utländsk och förmodligen inte straight. Keep up the good work, för du har nu skaffat dig ett stort fan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.