allt kan hända ikväll:)

allt kan hända ikväll:). Vi satt på mälarpaviljongen nyss med några vänner och njöt av söndagen. Nu promenerar jag och mirre in till stan för att äta en god middag som senare lär sluta med att vi går ut:) jag är fortfarande sjuk och känt mig små ledsen över vissa saker:( så jag känner att jag måste ut och ha lite skoj och då vet man aldrig vad som kan hända och vart jag kommer att avsluta min natt. Jag och mirre lyssnar på ipod medans vi promenerar och självklart så dansar vi samtidigt haha ni kan tänka er att folk tittar och undrar vad det är för fel på Bobby. Ja nåt fel är det ju om inte flera fel, vem är felfri.? Inte många jag känner är det. Puss skickar snart nån mer bild.

Härligt snyggt gäng som satt bordet brevid, Mirre vart kär i en av dom men han var straight

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “allt kan hända ikväll:)

  1. indra says:

    För några veckor sedan blev jag medlem här: http://www.freestreet.se/?r=11081 sen dess har jag fått hem presenkort till ett värde av 950 kr. Helt otroligt och helt GRATIS! Det bästa är att man själv får välja vilka butiker man vill spendera presenkorten på, jag har bland annat valt H&M, Caliroots och cdon. com. Man kan även få presentkort från åhléns, nelly. se, the body shop, kicks m.fl. Bli medlem du med, det är jättelätt =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.