Mysig hemma kväll med Linda och Samuel

Nu sitter jag med Linda och Samuel hemma hos mig och kollar på film…. Vi åt världens godaste sallad som Samuel fixade, varken jag eller Rosingen orkar fixa nåt så Samuel gjorde allt, vilken lyx 🙂

Vi ligger i min soffa nu och är helt slut efter att vi gått på stan halva dagen, vilket känns bra med en lång promenad eftersom jag vill få en perfekt kropp till sommaren….

Här kommer lite bilder från idag

Här fikade vi på Waynes Coffe på drottninggatan fast inte på mitt ställe…

Jag och Linda ville fråga några fjortis tjejer om dom ville fota oss men då såg jag dessa söta fjortisar gå förbi oss så självklart fick dom fota oss, Kissie och Amir gaybloggaren…. Söta dom är puss

Jag köpte dom med röda strecket, vilka tycker ni är snyggast??

Här stor handlas det, Linda gillade det jag höll i men tyckte det var pinsamt når jag skojade till med med så många samtidigt

Samuel ser nyvaken ut i håret haha, eller hur ser Samuel ut som en ung ELVIS???

Nu kollar vi på 3an där dom visar en dokumentär om tjocka tjejer som heter big and fun, alltså smäll feta. Det är bra att dom han ställen att gå på men trist att det ska behöva särbehandlas, även om jag gillar smala storbystade tjejer så tycker jag inte det är fel på tjocka tjejer…. Hoppas fler accepterar hur andra ser ut och inte dömer nån efter utsidan utan det är verkligen insidan som gäller. Ni kanske inte trodde jag som är så utseende fixerad skulle säga så men jag har alltid tyckt det … Vi hörs snart. Ps jag komme att berätta om Lindas nya kille lite senare men kan avslöja att han är lång och snygg… Dom är jätte kära så jag är verkligen glad för hennes skull, hon är verkligen kär över öronen åhhhhhh så sött 🙂 

 

11 tankar om “Mysig hemma kväll med Linda och Samuel

 1. -Bakeba- says:

  Glad att läsa att en sån utseendefixerad person som du kan se attvi stora människor har insidor också…dessvärre är det ju så att vi som är stora blir behandlade och emottagna annorlunda jämnfört med en smal eller normal person.
  Tyvärr är det också så att det är samhället som gjort många av oss så stora som vi är…på ett eller annat sätt…

  Bakeba…för kort för min vikt.

 2. bobbys says:

  @Rickelito: haha ja det var galet där nere med Wissam och gänget,,, dock var jag bara där 2dagar sen tillbaks till mina föräldrara lyxhus i Marmaris och fortsatte min semester med min familj

 3. Evelina says:

  linda och du är bara toppen .
  Läser eran blogg dagligen man blir så glad av er två .
  pussar och kramar eran STORA beun.. <3

 4. e11e says:

  Attans vad snygg Samuel är..och håret med =)
  Blir glad o höra din mycket sunda åsikt vad gäller folk som är stöpta i olika format. Big kredd till dig Bobby =D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.