grattis fjortis kissis. Idag var alexandra Nilsson förbi

grattis fjortis kissis. Idag var alexandra nilsson förbi mitt jobb, jag gav henne några produkter som födelsedagspresent eftersom hon fyllde 18år den 18e april, alltså samma dag som mig. Haha såg på hennes blogg att hon tyckte jag är en gamling:) Nu sitter jag hemma hos min bästa vän samer med gabriella och mirre. Vi bokar biljetterna till ibiza:) fan vad jag längtar dig. Har varit på ibiza i 12år så det känns som mitt andra hem. Jag kommer att lägga in mer bilder från idag men det får bli när jag kommer hem eftersom jag bara kan lägga upp 1bild när jag bloggar från telefonen. Så om 1timma kommer det mer bilder. Puss från en snorig bobby Oduncu:-P

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “grattis fjortis kissis. Idag var alexandra Nilsson förbi

 1. Albin says:

  Hejsan Bobby, Albin här, Var på din salong idag med Alexandra. Tänkte bara kolla vad du tar för att göra håret så ljust som möjligt:D ?

  Kram Albin

 2. bobbys says:

  jag tar från 1500-2500 mina kollegor är billigare eller om du går till mina elver som är grymma dom tar ca 600kr och det blir bra,,,, krammmm

 3. ma says:

  BARA ETT TIPS

  Nu finns det en ny sida som det är mycket lättare att samla ihop presentkort på! Man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Bli medlem nu så länge sidan inte har så många medlemmar = lättare att samla poäng. Själv har jag redan ett presentkort på 200kr som jag samlat ihop på 3 dagar. Man kan använda det på flera affärer t.ex som Gina, H&M, JC, Din sko m.fl!!

  http://www.freestreet.se/?r=5379

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.