fikar med en av mina bästa vänner. Han ska bli pappa :-)

fikar med en av mina bästa vänner. Sindre moskvil heter denna snygga norska mannen:)

Känner ni igen honom?? Han var med i Paradise hotel samma sässong som Natacha Peyre och självklart var det jag som skickade dit honom….. Jag och Sindre umgick jämt förr, vi jobbade även ihop. jag var med på hans första blind-dejt med Arzu för över 2år och dom är fortfarande ett par….. Sindre och Arzu är förlovade sen ett tag tillbaks och jag måste avslöja en hemlighet som han nyss talade om för mig….. Hans flickvän är med barn, fan va kul. Jag lovade att inte säga till våra vänner innan dom sa nåt men jag kan inte låta bli så nu vet alla det…. Jag fick även en jätte god doft av honom från märket paco rabanne och heter 1million, bara namnet gör parfymen inntressant och när jag doftade på den så älskade jag den, så stark och speciell doft.

Nu sitter vi på Waynes coffe hos mig på drottninggatan 81 och fikar men tror jag ska till gymet en snabbis för att få lite större bröstmuskler….. Hörs snart igen puss Bobby

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “fikar med en av mina bästa vänner. Han ska bli pappa :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.