7 tankar om “nu har påsken startar! Har just va

 1. victoria says:

  Hej bobby

  Jag har ett problem som jag ser det, jag har ljusbrunt hår men svarta ögonbryn, skulle vilja ha dom i brun färg. Just nu bleker jag dom sen färgar jag dom med brun ögonbrynsfärg från depend. Det resulterar i att dom skiftar i rött, brunt men även lite svart vilket ser okej ut på långt håll men i solen och nära ser man dessa skiftningar vilket är ett problem. Ingen frisörsalong verkar kunna hjälpa mig och nu hoppas jag att du kan det.

  Pusshej

 2. bobbys says:

  Du med ögonbrynen, jag brukar snabb bleka eller ljusfärga dom så att dom inte blir för oranga, använd då en 7/1 med 9% i några minuter sen så färga dom med natur-brun, lite grafik/grå och en dutt svart i 5min så ska det bli bra men allt detta måste göras på salong , lycka till

 3. Lebanese says:

  Hej Bobby. Vill bara säga att din blogg sida är jätte fin..

  Undrar över en sak. Jag klippte mitt hår i Libanon och färgade den sedan svart. Nu 2 år senare har inte håret växt nåt nästan. Samma längd och så.. Vad kan jag göra för att få håret att växa igen??

  Förresten. Din kompis Samuel har väldigt fina ögon.. 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.