Jean Paul Gaultier sa till mig

För 5 år sen på Ibiza så solade jag med Jean Paul Gaultier, en av världens största designer….. Träffade honom första gången när jag var 19år på Mykonos och då försökte han ragga upp mig men jag tyckte bara att det var nån gubbe, visste inte vem han var förrän mina vänner sa att det är hans parfym jag har på mig, den men mans kroppen och då sa jag coolt men han fick inte mig för det hahahahah… Sen har vi setts många gånger efter det och bytt nummer fast det jag vill säga med detta är att han sa till mig, att jag som är en sån duktig och populär frisör borde öppna en egen frisör skola. Vi pratade om det ett tag och efter nåt år så öppnade jag min egen Academy, Bobbys Academy…..

Det jag vill komma fram till är att sluta aldrig att drömma och ha mål i livet, även om det kan ta tid och du får massa motgångar så ge inte upp för att oftast handlar allt om rätt tajming… 

 N ska jag förtsätta dagen i solen och njuta v min 33års dag, kommer inte att göra nåt ikväll förutom att gå ut en sväng med vänner, men imorgon så blir det massa firande med min familj. Pusssss Bobby Oduncu

Jag har ingen piercing alls nu, tog bort den i naveln efter denna resa för 5år sen och jag hade även i bröstet när jag var 23år men det var länge sen 

Pusssssss Bobby Oduncu/Gaultier 🙂

5 tankar om “Jean Paul Gaultier sa till mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.