Morgonpass med fungerande blogg :-)

God morgon alla morgonpigga, snart så ska jag iväg till gymet och träna 1timma sen äta en god frukost med min första kund som är min vän Jesper Blomkvist, fotbolls stjärnan och killen som kom 2a i Stjärnor på is 🙂

Jesper är en sån toppen kille, sjukt snäll ibland för snäll för sitt eget bästa, han brukar säga att han önskade kunna vara mera som jag och våga säga ifrån mera…….. Alla tjejer som söker en dröm man kolla in Jesper som är singen fortfarande, killar får oxå kolla hehe….

Innan jag rusar iväg så måste jag be om ursäkt för min blogg som krånglat och ibland slutat fungera alla, detta har pågått i över 2 veckor och jag har tappat massa läsare som trott den varit nedlagd eftersom jag fått så många mail om min blogg, sorry allihoppa men nu ska den funka som vanligt så du som brukar läsa och följa den får gärna sprida vidare till dina vänner att bloggen is back again…..

Klicka gärna på Lindex bilden på min sida, dom har sjukt mycket snyggt till otroliga priser…

hörs snart igen då jag kanske bloggar från gymet eller när jag är på salongen igen stor kram och tack för tålamodet med bloggen 🙂

9 tankar om “Morgonpass med fungerande blogg :-)

 1. Johan says:

  Tjena bobby, skulle vilja veta lite hur mycket du tar för ett klipp och vad slingning av håret kostar? 🙂 förövrigt så håller jag på att träna upp mig inför sommaren och har tagit del av dina träningstips;) funkar väldigt bra och musklerna invaderar min kropp haha 😀
  Ha det bra och lycka till med din studio och bloggen 🙂

 2. Stina Fjell says:

  Hej Bobby,
  Jag var in till dig igår och snackade med dig. Och jag har ett antal frågor.

  Du hjälpte ju Linda så bra med att hitta kärleken, det höll ju tyvärr inte men allt kan ju inte vara för evigt tyvärr, så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig också? Jag skulle så gärna vilja hitta kärlek men jag bor i Storuman i västerbotten och där finns det ingen. Jag är i Hållsta nu och ska vidare till Sthlm på Fredag för att fika med Margarita nere på stan.
  Hoppas du kan och vill hjälpa mig att finna någon. Du får gärna höra av dig till mig på telefon också. 0768243529.

  Kram, Stina

 3. Irma says:

  jag diggar dig så hårt! du är en sån himla skön snubbe, ser upp till dig! ja ska också bli frisör en bra en. dom som knr dig borde vara glada. spana gärna in min blogg, puss på dig

 4. sandra says:

  åh jag bara älskar de frisyrer du gör på en del som man har sett i tv ! 😀 du är super och jag skulle göra allt för att få göra en klippning hos dig !! 😀
  ta hand om dig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.