Interju med Glife för 4år sen, u like it??

Gjorde denna intervju för över 4år sen, så mycket har hänt sen dess, kul att få ett återblick i mitt liv.
Av: EDIT BRUNNER
Publicerad: 2005-06-30

 

 

 

 

 

 Alla vill klippa sig hos Bobby, alla vill mingla med Bobby, alla vill känna Bobby, känna på Bobby och få tips från Bobby. Själv vill jag bara gifta mig med honom! Frisören som tagit Stockholm med storm är och förblir namnet på alla trendmedvetna människors läppar. Att klippa sig hos Bobby ger två garantier; en god skvallerstund och en skitcool frisyr!
Hans första stora kund var Alice Timander, då var han 17 år, han har jobbat på salonger över hela stan, varit i London i 24 omgångar och varit Extreme Makeovers huvudstylist. Inte nog med att han klipper hela kändiseliten och att det tar minst tre veckor att få en av hans omtalade tider han är nu också aktuell med Stockholms nya, heta skönhetspalats, Drottninggatan 81!

Jag och Bobby sätter oss i värmen utanför Bobbys juvel Drottninggatan 81! Det som nu mest ser ut som en byggarbetsplats ska inom några dagar bli kafé, frisörsalong, skönhetssalong och Internetkafé i ett.

Vem är Bobby?
Jag är en 29: årig frisör, eller så kallad kändisfrisör som har som mål att skapa och leda Sveriges trevligaste och mest serviceinriktade salong. Mina ambitioner är att bli förknippad med lyx, glamour och kvalitet! Jag njuter av livet och vill att mina kunder ska ha samma sköna känsla när de går från min salong.

Efter tolv år i branschen vad tycker du är roligast/jobbigast med att vara frisör?
Ja, jobb är ju vad man gör dom till. Men det roligaste tycker jag är att få höra mycket skvaller och privat fakta, sånt gillar jag! Det jobbigaste är nog alla fester jag blir bjuden på, skojar bara I love it!

Drottninggatan 81 verkar vara en storsatsning, vad är tanken bakom detta?
Drömmen har alltid varit att vara med och bygga en frisörsalong från grunden där man själv får bestämma inredning, inriktning, och mål. Jag fick chansen tillsammans med min svåger Charbel Botros att överta en lokal mitt i centrala Stockholm eller rättare sagt Drottninggatan 81 och vi tvekade aldrig utan körde på för fullt! Nu 1,5 år senare kan jag konstatera att vi lyckats med salongdrömmen. Det har inte alltid varit guld och gröna skogar men med is i magen har vi klarat oss. Salongen har utmärkt sig bra på marknaden tycker jag, vi har haft mycket visningar och events av olika slag och förfrågningarna bara ökar mer och mer efter varje perfekt utförd visning, säger Bobby och småler.
Men, det måste jag säga, vi skulle aldrig ha lyckats utan vårt underbara gäng frisörer, det är tack vare dom våra visningar blivit så lyckade. Det är lätt att glömma allt jobb bakom kulisserna så en extra puss till dom!

Vad får man om man bokar en tid hos Bobby?
En massa skitsnack och en fantastisk upplevelse! (skrattar) nej men jag ger kunden bra service och lyssnar på vad just Du vill ha!

Vilket är det bästa skvallret du har hört i din frisörstol?
Kul att du frågar, mina kunder skvallrar om allt och alla! Det lustiga är när man har en kund på förmiddagen som snackar om kunden man sedan har på eftermiddagen och kunden på eftermiddagen snackar om den man hade på förmiddagen. Helt otroliga samtalsämnen är det! Det populäraste ämnet är nog ändå otrohet, jag tror ärligt att alla legat med alla i den här stan.

 

 

 

 

 

 

 

 Foto: Peter Agoston

�r det någon skillnad på kunder idag från kunderna du hade för 12 år sedan?
Folk idag är mer måna om sitt utseende kanske och blir lätt hysteriska om det blir fel. Man är noggrannare idag med vem som tar hand om ens look och att betala mycket pengar för att andra ska ta hand om en och fixa en har blivit lite av en statussymbol. Man skryter gärna om att man skämt bort sig med de dyraste behandlingarna och den dyraste frisören! Killarna har också börjat fatta galoppen och vill bli ompysslade och stylade.

Vilka heta kändisar har du klippt nu då?
Okej nu kör vi lite name-dropping, vi tar dom blonda, dom gillar jag. Då har vi t ex: Orup, systrarna Graaf, Carolina Gynning, Linda Rosing, Rickard Engfors, alla i A-teens utom Marie, alla fröken Sverigevinnarna sen 2000 och sen ja, Anna Book e ju cool henne klipper jag, och Enrique Iglesias, Denise Lopez, Darin och Daniel från Idol och många, många fler.

Bobbys bästa:
Bar: Köket känns som en stadig plats för mig�
Restaurang: Jag gillar Sushi Huset på �stermalm
Klubb: Sturecompagniet samt Pascha på Ibiza
Efterfest: 7-eleven på Fleminggatan
Semester: Ibiza och jag firar 10 år tillsammans i sommar!
Modell: Fredrik Ljungberg ser saftig ut tycker jag
Kvinna: Paris Hilton, hon verkar ha väldigt roligt
Frisörsalong: förutom min egen blir det Björn Axén samt Toni and Guy

Vill du se mer av Bobby är du välkommen till Drottninggatan 81 eller går in på hemsidan www.drottninggatan81.se

Alla bilder i artikeln är fotade av Peter Agoston.

 

 

5 tankar om “Interju med Glife för 4år sen, u like it??

 1. Maja says:

  Snälla,skriv nu var Malou fixar sitt hår, om det är på din salong!:) Kommer tjata tills jag får veta:)
  Kram

 2. bobbys says:

  Du som frågade om Malous hår, hon har fixat sitt hår hos mig i 9år men senaste tiden så är det min vän Marre som fixat hennes hår men löshåret är Celistine som gör, hon är grym på det. Malou har ganska långt hår i sig själv

 3. Sara says:

  Hej Bobby! Jag är en tjej som bor i gbg och har en fråga till dig. Jag har mörkt hår från början, inte svart, snarare kastanje brunt.. sedan har jag fär´gat det svart i några år, efter det har jag lagt i massa blonda slingor och nu är jag brunett igen. Jag undrar om man kan få samma hårfärg som du har på bilden även om jag färgat det så mycket och även om det är brunt idag… ??? sedan undrar jag vad det hade kostat om jag hade åkt upp till Stockholm och bokat tid hos dig. Mitt hår går lite nedanför axlarna och jag har ganska tjock hår… Tacksam för svar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.