Valde hemma festen

Jag valde hemma festen och vi har haft det jätte trevligt, så det känns skönt att glömma bort en jobbig känsla som jag har i magen hela dagen,,,, den är borta men kommer väl tillbaks imorgon haha då jag är nyktrare,,,, ….. Så det vart  strawberry dackerrey i mängder och nu snart ska vi till cafe opera hela gänget där jag ska möta Hugo och hans vänner……. Sen tror jag vi går vidare till Village och Grodan,,,,,  Hoppas vi komme att ha kul vilket jag känner på mig och då kan ju allt hända 🙂

Bloggar lite till senare på morgonen. PUSSSSSSS,

Haha färglada strumpor 🙂

11 tankar om “Valde hemma festen

 1. www.unzip.se says:

  du valde helt klart rätt
  det är alltid roligare med förfest med bästa vänner.
  oftast är det så kul att jag inte vill gå ut
  hoppas ni hade trevligt

  unzip.se
  unzip.se
  unzip.se

  ny liten butik med bäst pris
  snyggast underkläder

 2. EllenF says:

  Ser ut som om ni hade en jättemysig kväll! Genom min blogg får ni rabatt på en av S-holms bästa PT (Morgan som var med i Rätte för Rosing)! Jag vet att du Bobby inte behöver mer träning men ni andra som är ute i sista sekunden för Beach 2009 får gärna titta förbi! Kram

 3. Fredrik says:

  Hoppas du mår bättre snart, vet att det är nåt som fått dig att må så innan,,,, vad det än är så förtjänar du det bästa,,,,,
  puss tilll min stora förebild

 4. bobbys says:

  Hej Alexandra nej du behöver inte vara känd för att klippa dig hos mig, jag tar 690kr mina kollegor 490 men just nu tar dom 390 för klipp med styling och dom är grymma frisörer….. Skuller rekomendera kollegorna då jag har 3-6vecors vänte kö
  ring receptionen för mer info 084060181

 5. Andreas says:

  Hey Bobby! Mirres byxor är riktigt snygga. Kan du kanske ta reda på var han köpt dem? You and Mirre are so incredibly hot.
  Kom till Göteborg eller LA i sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.