Beslutsångest :-) :-(

Ikväll har jag bjudit hem Mirre och company på lite goda drinkar och massa gott för att senare gå ut men jag vart bjuden på sturecompaniets påsk middag oxå, nu vart det svårt för att Sture middagarna brukar va mycket trevliga med massa härliga stureplans profiler men en mysig förfest är alltid kul så nu vet jag inte vad jag ska göra, hjälp men jag måste ju meddela dom snart eftersom dom är på väg hit inom 1-2timmar…… Igentligen borde jag bara stanna hemma och mysa med mig själv men jag känner mig lite deppig pga personliga skäl och då är inget speciellt kul 🙁

Skulle ni valt middagen?? eller fest hemma hos er?? eller sitta hemma själv och vara små ledsen?? Hatar att ha beslutsångest, brukar vara så bra med snabba beslut men just nu så tar känslorna över tänkandet…. Kommer att hälla upp en drink nu så får jag se vad som händer, jag vill helst bara försvinna i nån vecka eller 2 till en låtsas värld där jag kan bara vara Bobby och inte ”BOBBY”

Träffade upp Melissa Lindas dotter och hennes söta tjejkompisar tidigare idag, dom skulle på sin första The Wave party, det är en stor ungdoms fest på fryshuset med massa olika dj. Minns själv när jag gick på rave fester men denna är för tonåringar utan alkohol såklart

5 tankar om “Beslutsångest :-) :-(

  1. Sofie says:

    Hoppas det blir bättre snart, du är värd det! Ingen ska behöva vara deppig och speciellt inte du för du verkar vara en så positiv och glad person, men alla har ju sina tider då det känns fel och deprimerande. Vet ju inte vad som har hänt men jag hoppas att det löser sig och att du blir på bättre humör så snart som möjligt. pusssss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.