Första Rose i år

Idag så jobbade jag bara 3 timmar och efteråt så promenerade jag med min goda vän Mirre till kungsholmen där vi satte oss på mälarpaviljongen och drack ett glas rose….. Fan vilken skön dag idag… Vad har ni gjort för mys idag???

Andre och Mirre är kollegor på Ralph Lauren,,, syns det på deras pryda klädstil… Snygga kläder iallafall

Snygg bild men vilken turk mustasch i bakgrunden hahahahahha

Alla killar som gillar mirre, adda honom på facebook Mirza Muhic…. även tjejer går oxå bra,,, Mirre vann årets MR GAY SWEDEN 2008 och är fortfarande singel 🙂 Adda honom och fråga varför han fortfarande är singel….

Här har jag en solnedgång bakom mig,,,,, Efter denna bild så gick vi till Tapas restaurang på odengatan som hade sjukt god mat, vi åt så mycket och allt med vitlök…… Nu sitter vi hemma hos mig och kollar på film….. Har inte bestämt om vi ska ut ännu men är lite rastlösa, ni vet när man är bakis och smått sugen på att gå ut och träffa vänner. Jag är ju ledig imorgon så vem vet, ni kanske får ett inlägg kl 05 då jag kommer hem småfull

3 tankar om “Första Rose i år

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.