Fan va skoj hos Ola Ahlarvsson….

Har just kommit hem från en fantastisk kväll hemma hos en god vän som jag kännt sen 12 år…..  Vi hade verkligen skit kul med god mat och massa kallt att dricka.

Ola har nämligen varit kampsports legend i många år med SM. EM och VM och drivit massa stora företag samt vart grym entreprenör i många år, med andra ord en rolig party kille med grymt gott hjärta som är mycket framgångsrik….

Malou min underbara vackra vän var där med sin sambo John….  denna miss Sweden har fyllt 26 år, minns då vi var på miss Universum 2002 tillsammans en hel sommar, till och med 2 långa resor dit samma sommar…. Det var en härlig resa med mycket vackert att titta på. Det var alla vinnare från hela världen som övade dagligen i 3veckor och gjorde massa annat framträdande i Puerto Rico, själv var jag ledig i 2månader förutom då jag stylade Malous hår några gånger bara så jag levde verkligen livet och njöt av alls skoj som staden San Juan bjöd på,,,, haha det ena och det andra 🙂 Nog om denna resa och tillbaks till festen ikväll 🙂

    

Gabriella fick en posh sportbil i sitt kinderägg medans Melissa fick en häxa på kvast , so kul, själv fick jag en leksak som föreställer en groda, som jag faktist kysste men det vart ingen prins haha….

Här är mannen Ola Ahlvarsson gjord at stål med hjärta av guld.

Trött som fan får skriva mer sen, är skit trött och ska jobba imorgon,,,, hörs på morgonen eller vid lunch från salongen

puss

2 tankar om “Fan va skoj hos Ola Ahlarvsson….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.