En dag att minnas

Vilken underbar dag jag haft idag. Den började med att jag hade några underbara kunder och senare på eftermiddagen så hade jag ett spännande möte med HM som gick bra. Mer om det kan jag inte säga men ni får veta mer längre fram, hade ett till möte med hemlig person som jag inte heller kan avslöja… Nyfikna eller ?? Efteråt så fikade jag med min vän Michael Straubel, Linda och Robin… Linda fixade sin utväxt hos oss…. Fan vad jag fick mig ett gott skratt av Linda idag, alltså det går inte att få nog av denna underbara kvinna 🙂 Det var kul att träffa Robin som bloggar om mode och aktuell som modell för Gant.. Efter att Michael och Robin gick så satt jag och Linda själva och då vart det som vanligt en massa skvaller hehe inte för att jag fattar hur vi hinner att berätta så mycket nytt eftersom vi ses och hörs så ofta men tydligen så finns det massa smaskens…. 

På HM kontoret, tror ni jag ska va deras nya modell?? typ en Bobby skyltdocka

Mannen, myten ,Legenden …..Michael S

Haha snacka om att ha sommarens färger på sig….. Bra smak

Nu kollar jag på tv 4 på mitt nya ansikte som är ett programm som handlar om en pojke som fått tumör i hjärnan och ansikten har blivit dubbelt så stort, så hemska stackaren, nu får han flyga runt till olika kirurger över hela världen för att kunna operera honom….  hoppar och ber för honom att det går bra, finns så många som födds med såna symptomer eller med handikapp. Det är verkligen tragiskt och vi som har ett bra liv klagar åndå. Hoppas att folk som är födda normala eller är friska ska uppskatta livet och inte klaga så mycket… God bless

Nu måste jag sova eftersom jag ska upp kl 07 för att jag har 2 jätte viktiga möten innan jobbet, godnatt puss alla fina som läser min blogg

4 tankar om “En dag att minnas

 1. Anna-Lena says:

  Jag gillar att kika in och läsa din blogg emellanåt och du verkar vara en sån trevlig grabb också! Både jag och min pojkvän gillade din humor i Lindas program…

  Visst är det ju så att man ska vara tacksam för hur man har det som s.k normal alltid… Jag jobbar faktiskt med handikappade och utvecklingsstörda och har så gjort i många år. I närmare bestämt 14-år och är också personlig assistent till en tjej som jag har haft i 8-år!

  Och visst gnälls det rätt mycket ibland på än det ena å än det andra… Men det är väl så i livet!

  Du verkar vara en väldigt duktig frisör och du kan verkligen din sak!

  Hoppas du haft en bra kväll!

  MVH Anna-Lena.

 2. Josefine says:

  Du verkar så snäll och rar. Jag och en kompis vill verkligen träffa dig för du verkar så snäll. Man skulle inte tacka nej till att få träffa dig. Hoppas du mår bra. Glad påsk<3
  Kommentera gärna min blogg

 3. Victoria says:

  Hej.
  Din blogg är sjukt rolig att läsa. Och du verkar vara en sånn härlig person. Både du och Linda.
  Jag tycker du absolut har rätt. Man klagar för mycket när det finns folk som har det 1000 gånger värre. Hoppas verkligen att det går bra för pojken.
  Hoppas du får en underbar dag i detta fina sommarväder.
  Glad påsk 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.