Tråkig Söndag med Heidi Klum

Idag så var jag på stan med Gabriella, hon kollade på klänningar medans jag kände för att spy, var så seg och bakis från helgen så det vart inte mycket shopping förutom en skit snygg tshirt från butiken  http://shestore.se 

Där hittade jag denna tjej tröja som jag bara var tvungen att köpa, det är en bild på modellen Heidi Klum och den sitter helt perfekt på min snyga kropp…. Gillar ni den??

Finns på PK huset i Stockholm…. Butiken ägs av Kenzas pappa 🙂

Byxan kommer från HM och skorna från Vagabond från Scorett butiken i Karlstad men finns i alla Scorett butiker . Nu ska jag bara vara själv och ha det mysigt för jag behöver verkligen lite tid med mig själv ibland då det annars är full rulle med allt i mitt liv, kaos på ett härligt sätt. Lovar att berätta om händelsen på hotelet i Karlstad igår. Ska lägga upp min blogg tävling som jag hade förra veckan, förlåt för alla som bidrog med sina fulaste frisyrer eller med en hemsk frilla men alla inlägg som jag gjort i April är raderade eftersom nån idiot hackade in sig på hemsidan….  Så hoppas att ni han överssende med detta och vill delta igen

puss och stor kram Bobby Oduncu

8 tankar om “Tråkig Söndag med Heidi Klum

 1. isabella says:

  hjääääääääääääääääääääääääääääääääälp!!!!

  snälla bobby hjälp mig, jag vet inte om du fått mina kommentarer?? jag tror inte att jag fått något svar iaf. jag behöver iallafall din hjälp. jag är i behov av dig just nu! jag vill bli blond. inte gult eller vitt som dom flesta som vill ha ljust hår blir. utan jag vill verkligen bli sådär riktigt härligt sommarblond som isabella löwengrip är. det finns en bild i hennes blogg tror jag som bara är tagen för några dagar sedan. jag tror att det är hon och nils som är på deras balkong. och hon håller om/kramar honom. så härligt blond vill jag bli 🙂 går det? och vad ska jag säga till frisören när han/hon ska fixa mig. för jag är så trött på att behöva gå och färga mitt hår stup i kvarten(1-2 ggr per månad). för min utväxt kommer fram helahela tiden. och jag är blond egentligen. så snälla bobby hjälp mig :'(.

  bild på mig och min hårfärg finns i bloggen. jag har inte ändrat bilden någonting. den är nästan exakt som den är i verkligeheten!

  älskar din blogg. du är TOTALT G-R-Y-M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  det är därför jag rådfrågar dig innan jag går till frisören. så jag vet vad som blir bäst :). du har en tjej i norrköping som är femton år(16 år den 16 april;).) som tycker du är brabättrebäst. nämligen little moi.

 2. Eliza Loqka says:

  Skicka en I love Bobby tröja till mig jag fryyyyyser. Solen skiner inte alltid i Karlstad du vet =P. Tack för pusskalaset i fredags. Du gjorde min kväll hellyckad =). //Eliza (kurdens tjej) =P=P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.