Bilderna från GTDS (Kollage)

Idag så har jag jobbat i några timmar och umgåtts med min syster Ninni och hennes dotter Emelie, dom var på salongen hela dagen, fan va kul det var att se lilla tösen igen, fast det bara var 2dagar sen jag såg henne så blir jag alltid så glad och lycklig av att hålla henne. Senare vart det shopping en snabbis på HM med mina kusiner, Theodora och lille bror Johannes, dom är så underbara, älskar bägge så mycket speciellt Teodora eftersom vi umgicks massar förr, nu lite mindre eftersom hon är gift och jag har fullt upp med mitt fullspeckade liv just nu.

Efter det så tränade jag för att få bort lite tankar som stör mig lite just nu och för att få ny energi men det gick inte så bra så jag lämnade gymet efter 30min, roligaste var när Atlas säger till mig att jag inte får träna mera bröst och göra annat, då kände jag att det var dax att gå hem för jag orkade inte fokusera mig.

Snygga syskon, mina kusiner,,, bebisen är inte Theodoras utan en annan släktings.

Här lägger jag upp lite bilder från igår…

Maria och Isabella var oxå på plats,

Kim, jag , Jackie och Roy hade skoj, ni som såg bilden på qx fattar att det är Kim som fick mig att njuta haha Kim är Eva Nazemsons pojkvän.

Kvällens värdinna Fredrick Federlay, den galna politikern 🙂

Härliga gay maffia, 🙂

Jag och Alex skålade nyktra,,,,

Efter att spy Eva nästan fick oral sex av sin kille så var det min tur hehe

Haha vilken rolig bild, lånad av qx Detta är bara på skämt!!!!! inga konstiga kommentarer nu

Niclas och Marcus Ullmarker stod för den grymma musiken, fan va bra den var

Royanna och Barda myste och Jane, Navid i bakgrunden

18 tankar om “Bilderna från GTDS (Kollage)

 1. Linda says:

  Hej, en liten fråga…är din salong endast för ”inne människor” eller skulle en vanlig svensson känna sig välkommen? Du verkar grymt duktig! Trevlig helg!

 2. bobbys says:

  Hej Linda nej alla är välkommna till min salong på drottninggatan 81,,, jag har mnga duktiga kollegor som kan hjälpa dig med ditt hår,,, ha en trevlig helg själv kram

 3. Amanda says:

  heej hahah din stil e skiit cool älskar den hahha om jag va en kille skulle jag oxå ha sånna kläderXD haha skoja hejdå ;P

 4. Offifflicmind says:

  Treat account in the handling of the following most ruling chide disagreement meridia online. Because medicament pharmaceutical are in such lowly buying lorazepam. My unworkable crony who commandeer in vanguard of our sagacity instinct of of nostrum buy paxil. Look up to to opening benumb, comprise how bounteous they are on shot in the face.

 5. Offifflicmind says:

  Immobilize account an look at to the following most garden-variety malign influence meridia. Because ease governing are in such usual indoctrinate buy lorazepam. My made-up team-mate who deliver additional our resign from corporeal of hallucinogenic buy paxil. Inspiration to dejection numb, use up one’s resources in how bounteous they are since dent.

 6. Jim-Jimm says:

  NIce article. Really nice! But i think that you could give some more info on a couple of points. However, keep on developing your great site! 🙂

Comments are closed.