ROADTRIP DEL 2 FREDAG!

Nu ska jag avsluta min ROADTRIP inlägg med dom sista bilderna…..

Här skedde omvandlingen av Staffan till Mikael med en snygg halsduk…syns kanskeinte men alla ni som var på efterfesten vet vad jag menar…..

Dessa delade jag ut på scen och under kvällen….Jag tycker dom är SKITSNYGGA! HAHAHA

Nån som vill ha en egen? Skriv en kommentar med din mail så väljer vi den med bäst motivering!

JÄRNGÄNGET! Alla är med utan Staffan? var är han….jo han är nere i Studion och städar för han kom ner sist igår….

Jag passade på och fotade lite snygga bilder inför min nya lansering i höst! Shit va snygga bilderna blev….Staffan är så himla grym….. ps och ”singel”

Jag äslkar att jobba med Staffan känner mig så avslappnad när han fotar mig och jag kan vara mig själv så skönt….  Bilderna får ni se senare…

Snyggt! Som sagt alla villa ha min T-shirt.. Jag kan berätta att just innan vi skulla åka så kom det fram en jätte söt tjej som gick i 8:an och sa att hon tycker att jag är grym… Jag gav henne en T-Shirt.hehehehh

Jag passade även på och handla lite kläder på Carlings, Trevlig personal är så viktigt och här var hon superbra……..

Det finns en sak jag glömt att berätta och det är att jag under min helg där fick en ny vän. Eller en stor ny vän, Peters bardomsvän ( han är 210cm och full) kommer fram till Chabbe och frågar är det du som är Chabbe? Han kollar upp mot den stora och breda killen och tänker vad har jag gjort nu…..Chabbe svarar JA suckade…. så får han en kram!

Hej jag är Peters vän, vilken lättnad tänker Chabbe och självkalrt kramas tillbaka, sen säger Chabbe men har du inte fått info om att du ansvarar för Bobby ikväll? Han blir så arg att ingen sagt till han för att Chabbe självklart bara skojar men men han tar det på allvar och letar upp mig och säger idag skyddar jag dig!!! Jag tänkte bara visst kan väl vara kul…

Han var så rolig, jag gick på toa så stog han utanför efter några sekunder frågar han Bobby hur går det….jag var själv lite full och svarade …brrrrraaaaaa. Sen följde han mig hela kvällen. Underbar människa och rolig! TACK för att du tog hand om mig 😉

Bild på min vakt kommer!

Kram //

Bobby

4 tankar om “ROADTRIP DEL 2 FREDAG!

  1. tessie says:

    hahah, du e fett cool!!! I loooove your T-shiiiirt!<33måste ha en!!! snälla! Bobby= schteek!! (på ett bra sätt of course)

  2. Christina says:

    Jag vill ha en I <3 Bobby tröja ! För du är sjukt cool o häftig ! 😀 Skulle stolt bära den !

  3. BoBBY! says:

    Jag skulle vilja ha t-shirten för att jag tycker du är den skönaste killen som finns. såg en hel del av den rätte för rosing och de va där jag fastnade för dig. du är skönast 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.