Qxplore och guldrummet

Igår var det fest igen, efter att jag Alex och Samuel tog en drink hemma sen åkte till invigning av nya stället Xplore som var på Grodan sergel. Kvällens värdar var Per Robin, Jan George och Jimmy Cris…. Det var en kul kväll med bra uppträdande av 2 nänner till mig, Sibel Jonathan Fagerlund, det var många vänner till mig där. Efteråt så drog vi hela gänget till Ambassadör till guldrummet där vi hade så skoj som vanligt….. 

Jag med 2gapiga turkiska slampor,,, Meral och Sibel 🙂 så fulla av energi

Alex var där och festade med mig, han var även kvällens snyggaste gäst,

Här är vi på guldrummet, Gabriella, Alex och Samuel, fan vilken snygg treo

Fulla vi var jag å Willen (bonden)

mer bilder kommer senare, har bråttom till premiären på Colage som är i kväll, jag ska träffa massa vänner om 10min, jag är sååå sen pusssssssssss

 

Mirre och Samuel var med mig hela kvällen

Vet inte vad jag gjorde tillsammans med Meral på toaletten men bild finns på det

Suddig och rökig bild från guldrummet på mig och Barda

 

2 tankar om “Qxplore och guldrummet

  1. bobbys says:

    På detta inlägg hade jag ca 45 komentarer hehe men alla är borta, sorry till er alla som skrivit till mig med det gick inte att få med komentrerna när jag ändrade på min blogg,,, so feel free to wright again pusssssssssssssss

  2. Ceyss says:

    hihi, asså turkar är inte slampor! 🙂 sluta retas , jag sj är turk ,och kanske vissa av dom är det,men synd att säga sånt . =/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.