ROADTRIP!!!

Ska äntligen lägga upp min fredag och bilder från Karlstad!

Det hela började hemma hos min syster och Chabbe där vi tog en snabbfika för att sen börja vägen mot karlstad. För alla er som missade att det var snöstorm så ska jag påminna er om det för att det skulle tagit ca 3 timmar att köra det tog istället 5 timmar. Helt sjukt att sitta i bilen så länge, jag blev så rastlös och ville hela tiden röra på mig.

V gjorde ett stopp i ARBOGA…så kul alla som jobbade i Mcdonalds trodde inte sina ögen när vi kom in. Dom kolla hela tiden och småskvallrade för varandra…så söta. 

Som ni ser så fanns det ingen belysning på vägarna med det underlaget….

Och ja det snöade hela tiden och mycket…! Försökte ta en bild för att förklara för er..

Chabbe fick sladd säkert 10 gånger men enligt han är han Sveriges bästa rallychaufför, kanske det vi kom ju fram….En sak är säkert att vi snackade så mycket om allt och alla under denna biltripp så jävla kul. Han är så rolig, det gick fort för vi hade mycket att snacka om helt klart…lte som ett rullande möte. hehehe 

Bilen vi åkte med fick vi låna av AUTOWÅX i KARLSTAD, så skön bil stor och snygg. Ska försöka övertala Magnus att lära mig köra bil för nu har jag bestämt mig att jag måste ta körkort.

 

Väl framme!

Så fort jag kom fram Checkade vi in snabbt på Hotellet och sen skyndade jag till en TV-intervju som jag lovade göra i Pixations lokaler/studio. Roliga frågor och reporten och jag fick en härlig kontakt, hehehe ska berätta lite mer snart om själva kontakten….

Sen fick jag frågan om jag ville upp på scen och presentera bandet och snacka lite, jag tackade så klart JA! Vilken kick det var eller jag låter bilden tala för sig själv……ska garanterat gör om det….

Vilken känsla när alla bara skrek så jag passade på att fråga om alla älskar mig hahahha vilken tur så fick jag jubel och inte buuuu hehehe underbart….Kan också berätta att ni tror kanske att det var jättemycket folk redan framme på scen när jag gick upp…..Not! Alla kom fram och vissa ramlade och klämdes när jag gick upp…jag vet det låter så jävla sjukt men så var det heheheheh Madonna släng dig i väggen här kommer jag? hahahah

Träffade Oksana på plats som var så snygg! Jag bad henne följa med upp nästa gång jag skulle på scen…hon e så rolig.

Här blev det ännu mera jubel och vi passade på och skoja lite. Jag delade ut lite T-shirts till publiken. Gissa hur T-shirten såg ut?

Ska fortsätta blogga snart men måste ta lite frukost först!

Bobby

I:Am back!

FESTEN HAR BÖRJAT!!! PARTY FÖR HELA SLANTEN OCH EN MASSA MINGELBILDER!

Många ville fotas och självklart ställde jag upp det. Så himla kul! Här var det klart glada killar och jag lovade att lägga upp bilden på bloggen….heheheh

Här står jag med MAGNUS i mitten ( ägare till BMW AUTOWÅX i Karlstad) och MIKAEL S som jag har ett litet projekt/samarbete med men som är lite små hemligt än….hehehe

Träffade även min vännina Lina och hennes snygag vän, inom kort kommer vi få se mer av dom….mer får jag inte säga!

Elov och Beny uppträdde med en massa snugga tjejer på scen….så roliga killar!

STAR-PILOTS, riktiga hunkar alla 3!!! Saknade bara dom i minglet….

Så bra på scen, jag gillar den här låten!!!! 

Kommer inte ihåg den här bilden men men

EFTERFEST!!!!!

Kvällen var lång och efterfest var ju självklart!!! Sisten ner till Pixations studio får städa imorgon hahahha

Karlstad svar på Jakob Rambarg och Daniel Boudal, hehehehhe

Den här bilden är så sjuk…..här står jag på toa och är lite småfull…tyckte att bilden skulle vara lite rolig med Marilyn Monroe den som fotograferade var ju ingen annan en reporten som jag träffade precis när jag kom fram…

Lyssna på detta, jag var på väg in på toa och när jag såg alla bilder på väggen tänkte jag fan va coolt det hade varit med en bild och precis innan jag stängde dörren såg jag reporten och självklart bad jag henne fota mig lite roligt…fan det var ju FEST. Vi stängde dörren och det tog en liten stund för vi snackade lite. Tror du inte att jag sen får höra att hennes flickvän( ja hon var gay ) hade blivit helt tokig och dom hade börjat bråka….så onödigt men kul! Snälla inget hände vi hade en trevlig pratstund inne på toa precis som alla andra? eller tror inte att många har trevliga pratstunder på toa jag är lite konstig jag vet det men sån är jag! Hoppas att det inte nån tog illa vid…….

Bilden tycker jag är SNYGG!!! 

Lite kyssar på kinder funkar alltid på mig…..

Det bjöds på en massa drinkar med Monster och gott var det! Bakom baren står Skinkan och Emma!!!!

Chabbe och Staffan kramades….sen kom förvandlingen av Staffan han blev Mikael S…..bild kommer jag lovar hahahah han var så rolig…full….

På efterfesten bjöds det på lite tårta! mmmm gott med tårta kl 05:00… Staffan var är kaffet?

Efterfest!!!! Alla sk Vip var med och det var en skön avslutning av hela kvällen intensiv men skoj….jag visste att jag hade en viktig plåtning med Staffan dagen efter kl 1 frågan är kommer jag att klara av det eller kommer Staffan att fortfarande sova?

Vad tror du hände? fortsättning följer snart……

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.