MOT STHLM!

Sitter och väntar på tåget….

Skönt nu är det dags att åka hem… Blev klar med fotograferingen med staffan för en stund sen….så snygga bilder. JAg vart skitsnygg!!!!heheheh Egenkär ja faktiskt…

Hann även med ett reportage för tidningen NEWS.

Jag har en massa vimmelbilder och då menar jag sköna roliga som kommer upp ikväll.

Ska berätta en rolig sak som hände igår eller snarare hela tiden, så många komplimanger av allt och alla om att dom gillar det jag gör, beundrar mig i mitt yrke eller bara tycker att jag e skön och snygg. Till er vill jag bara säga TACK! Ni gör mig så glad och stolt önska som sagt att fler vore som alla i Karlstad….vilket mottagande jag fick på scen wow vilken kick….Nu förstår jag Madonna heheeh nej men det var kul när alla skrek och jublade. Många ramlade för att stå längst fram.

Jag delade ut lite saker på scen heheh bild kommer på vad det, kommer även att lotta ut flera sånna så håll koll på min blogg…

Detta gör jag klart om och kommer aldrig att växa ifrån detta liv. Detta älskar jag.

Så tror att tåget är på väg in….kram kram!

Bilder kommer när jag kommer hem , i promise ….

2 tankar om “MOT STHLM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.