God Morgon Karlstad!!!!!

Vaknat upp nu på hotellet…..

Igår var helt galet…en massa folk, roliga fulla människor och en hel grym fest! Sprit hela tiden och bra musik. Jag fick presentera alla på scen, det var så kul så jag ville inte gav scen….alla bara skrek….Lite rockstar över det hela så himla kul verkligen!

Karlstads invånare är så coola, ingen stress och alla ger en skön respekt som inte finns allt för mycket av i sthlm….Vi stockholmare borde ta del av det mera, lära oss av dom helt klart!

Tack till alla ni som Var på ARENA och stöttade mig på scenen och efterfesten….hehehe 😉

Bilder från scen, festen, och efter festen kommer så fort jag laddad in alla bilder sitter just nu i hotellobbyn och får inte koppla in min sladd…dåligt. Men den som väntar på nått gott väntar inte för länge…… kram kram!

Bobby

En tanke om “God Morgon Karlstad!!!!!

  1. ses says:

    jag måste bara säga att jag älskar dig jävligt mycket du är så jävla grym du är bäst, du är en av mina största idoler!! 😀
    jag ser upp till dig / kram ses

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.