Träffade Hugo i Södertälje

Idag söndag så började jag med lite frukost hemma hos mamma och sen var det iväg ner till stan för att träffa Hugo, Chabbe och min syster Ninni.

Här i stan så brukade jag leka när jag var liten så kul att se att den finns kvar, väcker gamla minnen gör den. 🙂

Chabbe valde Crazy Town för oss att äta på och det var riktigt gott. Bra mat och Bra service. 

Denna gulliga pojke kom fram till mig och ville fotas, hans pappa ville men vågade inte så han bad han fotas själv….Pojken heter Martin och pappan Hagob. Det gör ändå inget för att hans pappa skulle ändå inte få plats i mitt knä…..hahaha h. c

Pappan sitter där bakom i vitt han ville så gärna vara med i bloggen han med…..

Eddie var vår servitör och han var bra…..Ville vara med på min blogg så varsågod…skoja bara!

Jag och barnvagn? skulle det funka? ja många kollade konstigt men men jag var så stolt!

Kollade att Emelie hade det bra….jag är säkert den bästa barnvakten som finns sen när hon blir lite äldre då jävlar ska vi Shoppa!!!!! NK here we come!

Ja sen fixade Chabbe en blogg till Hugo och han har nu en egen blogg….. följ hans sexiga liv här http://hugo-rosas.blogspot.com/den e helt ny så ge han lite tid….kram Hugo!

Haha hemma hos Hugo så låg det en papperskorg vid sängen som han spydde i igår, han var lite bakis idag men såg ändå så fräsch ut

Hemma hos Hugo 🙂

Nu ska vi äta suchi som Chabbe lagat helt själv….fattar inte att han gör det hemma helt själv jag klarar inte ens av att laga en omelett…Så ska äta lite sen så kanske jag bloggar mera senare…fram tills dess puss!

Bobby!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.