Frågor och Svar! Måndag!

Nu har jag lite tid över och passar på att svara på lite kommentarer…

Olivia Hagelin skrev
I just love you. Så äre bara, kram
http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

Tackar! du även har en underbar blogg! Smygläser den ibland 😉

isabelle skrev
Vad kostar det att slinga håret och klippa det? <3

Ca 1600:- för normalt långt hår. Ring boka så får du mer hjälp… 08 406 01 81

Namn skrev
Kul med alla bilder´- vilken bra blogg du har! Du verkar vara en toppenkille tycker jag, med hjärtat på rätt ställe! En äkta människa! Grymt snygg också, det skadar ju inte, hihi… Trots ditt yrke och dina kändisvänner verkar du ändå ha en befriande distans både till dig själv och kändissvängen! Kram!

Tack vilken varm och fin kommentar sånt gillar jag… Ja gällande distansen från kändissvängen är det e ett måste man om man driver eget och tänker på företagets bästa. Detta är att alltid kunna återkomma till jobbet måndagen efter med fötterna på jorden. Om man förlitar sig för mycket kändislivet så är det lätt hänt att man glömma att det finns ett liv efter att kameran är släckt! Detta försöker jag tänka på så ofta jag kan, men ibland glömmer även jag…pussss

emma skrev
bobby, du är grym! önskar att du klippte mitt hår någongång!

Sluta drömma boka tid så klipper jag dig! HAHAHA  08 406 01 81!

Ellinor Nuse skrev
Hej bobby!! alltså det är så sjukt hur mycket jag älskar dig!! du verkar vara en toppen kille med både utsida och insida som inte kan blir bättre! läser din blogg varje dag och skulle göra exakt ALLT för att få träffa dig i verkligheten. men skulle aldrig våga 🙁 det är det som är så synd! jag önskar att jag var i din ålder och var din nära vän eller något liknande, att jag bara fick uppleva din närhet och kontakt! jag är ett STORT fan! kramar och pussar /Ellinor

TACK! Dessa ord värmer… Du behöver inte göra allt  är du i närheten av salongen kom in och säg hej hinner jag tar jag gärna en fika med dig…. Inget är omöjligt, glöm inte det. i kanske ses puss Bobby!

Namn skrev
Du är en grym frisör! har länge funderat på att ringa och boka tid hos dig men det blir aldrig av.. ni kör aldrig på drop-in va? utan man måste boka ellerhur?

Nej då vi har även Drop-in i mån av tid men ca 75% förbokar så slipper man sitta och vänta men gör ett försök så att det blir av 😉 vi ses….

trogen kund skrev
gud vilken fin text bobby… jag tycker iallafall att du e bäst. jag har gått hos dig i flera år o kommer aldrig byta!!!! pussar carro 🙂

Trogna kunder är underbara…. Det är ni som gör mig till stolt frisör!

Linda skrev
Du är verkligen en jätte duktig frisör. Får vem som helst boka tid hos dig? Och vart ligger sallongen i sådana flal? Kram

Ja denna fråga får jag ofta….självklart får alla boka hos mig. Salongerna ligger på Drottninggatan 81 eller i Vällingby City, välj var du vill komma till…kram

Namn skrev
Hej hej! tack för alla dina tips och råd! Har enliten fråga som jag hoppas du kan svara på! Jag har haft jätte tjockt hår förrut, men efter tvågraviditeter har jag tappat otroligt mycket hår, finns det någon knepp så att man kan få mera hår. Kram kram En brunett!

Respekt!! Är det rätta ordet alla kvinnor förtjäner som genomgått en eller flera graviditeter. Att du fått tunnt hår är ju helt normalt i samband med ammningen och alla hormonförändringar mm Att tänka på, ät bra mat, mycket Bvitaminer, vårda ditt hår med rätt produkter( Ring Hårkliniken för merinfo om vad just du ska ha 08218426, hälsa från mig) ofta får ditt hår sin styrka efter att du slutat amma…. Stressa inte amma så länge det går…. Ring Maria hon hjälper dig, det funkar!

getpalmd skrev
Nästan så att man blir sugen på att ta färjan över till Sthlm bara för att få testa er salong.

Gör det! Så åker jag tillbaka med dig för att festa loss lite…gillar kryssningar men inte för länge 24 timmar räcker gott och väl! Eller vad tycker ni? Allt är jättekul tils jag ätit för mcyket av buffen……

Isabell skrev
Fan va du är grym, helt sjuk! Grym blogg, älskar den! Många gånger funderat på att söka in på din skola, verkar superkul!!

Vad väntar du på? Du får ju mig som lärare….heheh! Vill du söka har du mer info på denna länk framt tills dess ha det bäst! P.S med vår utbildning i bagaget kan du jobba var du vill i världen…..

http://www.studentum.se/Bobbys_Academy_Frisoerutbildning_9_maan_18869.htm

Gabriella skrev
Jah såg att danny inte var med , Du sjunger säkert bätre än han så ni borde starta ett band som heter E.M.B istället x)

Jag i ett band? hahah skulle inte tro det men vill ni veta en hemlis? jag fick den frågan för många år sen om att göra lite sommar hits där jag skulle bara mima…. Jag tackade NEJ men skivbolaget fortsatte med ideen och det blev bandet BOBBY SUMMER!!! Det är 100% sant, kolla in denna video så förstår du varför jag tackade nej…killen i videon heter Chris och e svensk…så jag i ett band ja kanske EMB ska prata med danny om detta på en gång hahahahahHAHHHaaaha kolla in alla skyltar med Bobby….kul!

Namn skrev
Möblerna som finns hos din syster gör mig galen men som tur så har jag dem hos mig också 😉

NEJ NEJ NEJ….detta var hemma hos mamma och inte hos min syrra, hon blev helt tokig för att alla trodde att hon hade sånna hemma. Mammas möbler, fina men inte alls syrran stil…kram! Så nu kanske min syrra vill prata med mig igen…. heheh

Tanten skrev
Hälsa Magdalena! Ha en bra dag! Vill se kort på den söta lilla babyn

OK mera bilder kommer på EMELIE Chabbes och Ninnis Dotter!!!

Försöker att svara på så många jag kan….

Många kramar Bobby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.