Lite blogg från jobbet….

Står här och tänker på alla kommentarer och allt som händer just nu…

TACK! Till er alla som verkligen följer mig och ger så fina ord ibland, dessa behöver man då och då för att orka med, alla bloggar som inte läser sina kommentar tycker jag gör fel. Dina läsare är det viktigaste som finns och jag skulle sluta läsa skulle jag sluta bry mig….detta skulle vara ett svek inte bara mot er utanmot mig själv och även till alla som tror på mig.

Visst jag raderar vissa kommentarer jag känner inte hör hemma då jag känner att vill man spy galla kan man göra det på ett annat ställe. Målet och tanken med min blogg är inte att ni endast ska se vilka kändisar jag klipper utan även ta del av mitt liv, livet bakom allt hårt jobb, långa dagar som leder till att mina kunder väljer mig gång efter gång.

Jag fick en fråga av tidningen Metro,

Är du Sveriges bästa frisör? 

Svår fråga svarade jag! Kanske inte Sveriges bästa, då den bästa är för mig en frisör som ständigt arbetar för att alltid sätta jobbet nr1, är på jobbet alltid en stund innan, som år efter står och arbetar på samma arbetsplats utan att klaga, den bästa vet att han är bäst utan att få kred för….Hon/han är klart den bästa frisören. Jag är inte alltid i tid, sätter mitt privatliv i första hand, klagar på att jag behöver ibland byta miljö för att få inspiration ochjag vill ha uppmärksamhet för mitt jobb, en klapp på axeln räcker inte för mig…..hahah

Jag är duktig på det jag gör har gjort det i snart 17 år och nästan alltid haft kunder som omtalas i tidningar och i media. Detta betyder att jag har alltid jobbat under press att alltid leverera ett bra resultat. Att misslyckas finns inte som ”kändisfrisör” då skulle hela svenska folket så reda på det samma dag.

Tänk dig att jag gör en felbehandling på Blondinbella, hur många skulle inte få reda på det samma dag och sluta välja mig som frisör? Ett dåligt rykte sprider sig betydligt snabbare än ett bra rykte.  Se det så här en annan frisör i Sverige klipper fel eller färgar fel leder till att en eller max tio vänner till den kunder slutar välja honom, skulle det hända mig skulle fler än 1000 sluta välja oss!

Vem e då bäst den som klipper utan press och gör sitt jobb 100%  eller jag som ständigt klipper under press/media och lyckas år efter år få mina unika kunder återkomma till mig.

Alla kör sitt race mitt mål är att inte komma sist, först är kul men tvåa funkar det med så länge jag får smaka av Champagnen på toppen…

Detta var återigen lite små tankar från mig ska blogga lite senare om mina elever dom hade en tävling igår och bilder kommmer snart….

Ps, måste kolla upp mitt huvudvärk, tack för omtanke igen.

Nu är min kund här 🙂 måste jobba vidare…

Puss Bobby!

Här är jag på Scen med Maggan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.