Semstertips och fyra par bröst

Jag och min älskling har snart varit ihop 3 år och tänkte åka iväg någonstans. Det skulle vara så skönt att komma bort ett tag från allt jobb och bara ta det lugnt i några dagar. hehe ja jag vet jag har ju varit. Tyskland Åre, prag och turkiet nyligen men det var i jobbsyfte så nu vill jag iväg på en semester där man kan relaxa lite. Vi har funderat lite på London, Paris ,Rom eller Milano. Fast det är ju inte så varmt där nu så det är ju lite surt. Kanske någon som har lite bra semestertips på roliga platser där det är lite varmare, finns bra uteliv och som inte ligger alltför långt bort!? Vi kommer isåfall åka om 2-3 veckor och vara borta 4-5 dagar så det blir väl någonstans i Europa. tacksam för tips 🙂

Kom precis på vilken konstig dröm jag hade inatt hehe. Jag var ute på krogen och festade med några kompisar och helt plötsigt när jag står och dansar så märker jag att det är någon är som tar mej på rumpan och säger ”Hey baby” med en konstig röst. Jag vänder mig om och ser då min kompis Jackie (som är tjej fast född kille) med fyra par bröst. Hon var så glad och lycklig, det var nämligen första gången hon var ute sen hon fixat så hon fått fyra bröst. Och dom var ju inte små heller, såg ut som fyra stora fotbollar uppradade brevid varandra. 

Jag visste inte om att hon hade fixat brösten så jag var lite förvånad, men tyckte att dom var sååå fina. Och Jackie tyckte att det var så kul med all uppmärksamhet… typiskt henne. Hon berättade att hon gjorde det för en kul grej och att ur ett av brösten kunde hon klämma ut en skvätt mjölk som hon brukar ha i morgonkaffet för att det är så god och söt smak. Fast det tyckte jag lätt lite underligt. men men jag har ju aldrig gillat svart kaffe ändå så kanske borde testa.. haha närå.. hehe Ja som sagt det var ju en speciell dröm. Vad gör man inte för lite uppmärksamhet!?

Visst var drömmen rolig?

Här e Jackie Clean med normal storlek på sina silicon 🙂

puss och kram Bobby

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.