My love to Victoria and Therese

Är det någon mer än jag som tycker att Victoria Silvstedt är sååå underbar och rolig? Jag bara älskar hennes sätt att vara, prata och att hon alltid är så glad. Och snygg såklart. Ni måste titta på hennes tv program som går på fyran på tisdagkvällarna 22.40. Hon är ju bara så klockren! Tycker det är roligt att hon skrattar åt allt hon själv säger, hon måste verkligen tycka att hon är rolig. Jag har fixat hennes frisyr några gånger när hon varit i Sverige och är lika underbar och snygg som man ser på tv, om inte ännu snyggare…

Min älskling har en kompis som heter Therese Andersson som är en kopia av henne fast brunett. Hon är så rolig så man gråter av skratt, vad hon än säger så göra hon det på sånt roligt sätt och med sånt skådespeleri. She is a star and to hot to handle. Hon är så bra på att härma och göra parodi på Victoria och andra blondiner, men ibland undrar jag om hon verkligen skojar eller är helt seriös.

Dom är som systrar, trust me. Synd att hon bor i Örebro men hon ska snart komma hit och hälsa på. Då kommer det bli ett riktigt partaj. 🙂 kanske lägger upp en bild på henne senare 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.