Min dag igår! Med syskonsbarn

Igår efter jobbet åkte jag till sköna Södertälje.

Det började hos min kära syster och hennes man Chabbe, fick träffa söta Emelie som sen följde med hem till mamma och pappa. Som vanligt blev det en massa god mat och jag åt för mycket som alltid.

Min bror Robil var där och hälsade på det var skönt att se han på benen…

Familjen är viktigt, det märker man ju äldre man blir inte för att jag känner mig gammal men en sak är säkert att utan sin familj så är man tom och naken. Ibland känner jag att Sthlm kan bli lite för mycket, du måste alltid tänka på vad du har på dig var du äter och vad du säger bland vänner och på stan. I södertälje hos min familj kan jag bara ta det lugnt och bara vara…..det e så skönt….älskar det….

Många kanske tror att allt jag tänker på är Sthlms nattliv och alla kändisar bla blab labal… där har ni så fel så fel…. I mitt liv finns det vissa saker som går helt före:

  1. Familjen!
  2. Mitt privatliv!
  3. Mina vänner och kollegor!
  4. Mitt jobb och min blogg!
  5. Mina kunder
  6. Min bostad!
  7. Min kropp! heheh
  8. Minaläppar!!! heheheh skojar bara…var tvungen att provocera lite 🙂
  9. Resa!
  10. Festa och parta!

Så ser min lista ut hur ser din lista ut? Bilder från södertälje och familjen kommer ….promise!


Nu måste jag jobba vidare står i receptionen och blogga live….Coolt!

Puss/// Bobby!

 

Här sitter min älsklings syster Ninni som jag älskar över allt annat med bebis 🙂

Sååååå liten och såååå söt, ser ni vilka fylliga läppar haha just like mine,

Haha hon tittar på mig och undrar vem jag är, jag höll henne i över 2timmar och hon grät inte en enda gång, she love me, fast hon sov väldigt mycket. 

Från Samuels mamma till lilla Emelie.

Här är en av mina presenter till Emelie, morbrors favorit och kolla nästa bild

Är inte detta ett bra tryck?? Så egenkär är jag

 

Min brors barn var oxå hos min mamma fast dom sov när jag kom dit, här ser ni min ögonsten Johannes, ni som följt min blogg måste sett inlägget jag gjorde om honom i december. på morgonen vart dom jätte glada och väckte mig direkt då Johannes och Lucas såg att jag sov i samma rum. Kan verkligen inte få nog av syskons barn, synd att min andra bror Robils barn inte var med , snacka om barn kalas 

Här sover poljkarna i mitt gamla rum, min bror Oyfin och Jessika är i New York på kärleks semester och jag vill avslöja att Jessika är med barn igen så jag får ytterligare ett syskons barn

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.