Måste informera om vissa behandlingar hos mig!

Jag vet att ni ofta frågar så nu lägger jag in rätt info!

Har du ont i ryggen eller vill ha en skön massage ska du omg ringa till Jesper som är så grym på det han gör och som verkligen får en att kunna stå rakt, man känner sig helt otroligt frisk efteråt…prova! Hälsa att jag rekomenderat ska du se att ni får lite rabatt! hehehe

Jesper nås på  0707 75 62 10 eller www.lindholmer.se


Har du håravfall eller hårbotten problem ska du inte vänta en sekund till ring Maria på hårkliniken. Det funkar verkligen har sett så många som inte haft så mycket hår efter 6 månader ser helt normala ut…och då menar jag att dom haft stora kala fläckar innan behandlingen….

Maria nås på  Telefon: 08 21 84 26
Mobil: 0736 899 099 http://www.harkliniken.se/


Vill du bli snygg /fräsch inför sommaren eller varför inte en Brasiliansk Vaxning?

Då ska du vända dig till Lovisa som erbjuder en underbar hudvård hos oss allt från ansiktsbehandlingar till vaxningar och en massa annat bra att göra inför våren eller innan en Date…..heheh jag rekomenderar starkt Lovisas BRASILIANSKA VAXNING!!!

Lovisa nås på 08 406 01 10 Boka och hälsa från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.