Frågor & svar vecka 6

Lina skrev
BOOOBBY i need help !! har världens lust och tona håret svart .. men samtidigt så vill ja ha brun färg me slingor till sommaren.. ere möjligt o få de till sommaren elr ska jag kanske låta bli tanken o färga svart ? snälla svara på detta ! pusss på kinden

Du ska inte färga det svart nu eftersom du ska bli brub till sommaren, självklart kan mina frisörer fixa det, dom är bäst men rekomenderar att du kommer ill oss så gör vi dig snygg brunett med lite ljusare effekter  pusssssssssss tillbaks

_____________________________________________________________________________________________

 josefina skrev
tjena bobby! är du bara kändisfrisör eller får vi dödliga också komma och bli klippta av dig :)?

Alla får komma till mig, klipper inte bara kändisar, kul med icke kändisar för ni vågar lite mer med håret då kändisar vill oftast ha en glammig look

______________________________________________________________________________________________

 Cecilia skrev
Du är så snygg! Singel? =p  Tack Cecilia,,, nej jag är inte singel då jag hittat stora kärleken

______________________________________________________________________________________________

Emelie skrev
Hejsan Bobby. jag behöver mega hjälp med mitt hår. om du skriver till min mail. emelie.bergenholtz@hotmail.com så kan jag skicka över lite bilder så kan du ge tips till mig om jag ska klippa mig. BEHÖVER VERKLIGEN HJÄLP!!! jag har haft alla möjliga frisyrer men vill om du har tid att hjälpa mig.

Hej Emelie jag kan titta på ditt hår ifall du kommer in till salongen men har inte tid att förklara via internet hur du ska se ut 🙂  kram på dig och hoppas du förstår att jag inte menar att låta dryg men detta är en blogg

_____________________________________________________________________________________________

barbie skrev
HAHAAHAHAHHA daamn. ala brudar e desperata;) bobby kan du ej skriva om läppförstoringar? vad som e bäst. tips..o om dt gör ont:( funderar på d men e räädd. (restylane)

Hej Barbie om du vill göra läppar så ska du fixa dom på eriksbergskliniken i Stockholm dom är bäst på sånt och det gör inte ont, finns bedövning, annara finns nytt medel som heterJuvederm och känns inget eftersom den innehåller bedövning i ämnet, Juvederm är Natacha Peyres favorit ämne, hon går oxå dit kolla in deras hemsida http://eriksbergskliniken.se/

___________________________________________________________________________________________

johanna skrev
vad kostar det att bleka tänderna hos dg? 🙂  kostar 690kr och tar 20min 🙂

___________________________________________________________________________________________

nrk tjej skrev
Bobby…du verkar vara världens skönaste kille…o syrian. Har alltid velat ha en gay friend..du verkar vara grymt rolig o snäll..o så coolt omtänksam..dig borde man klona…hehe. Då vill jag ha en kopia…xoxo

Haha kul att nån vill klona mig,,, bättre komplimang finns väl inte 🙂

____________________________________________________________________________________________ 

Marie skrev
Hej snyggaste Bobby, har en fråga, för nåt år sen fick jag fet hårbotten och klåda, efter att jag använt mjällschampo mot det så örjade jag tappa hår… snälla kan du hjälpa mig? tacksam för svar

Hej Marie jag skulle rekomendera att du kontaktade hårkliniken som finns hos mig å drottninggatan81, dom behandlar mjäll, klåda, psoriasis och håravfall… sett många som gått till dom och fått bra resultat, jag är en av dom 🙂  kolla in deras hemsida så får du mer info och ring gärna till Maria på kliniken för mer frågor  http://www.harkliniken.se/    

___________________________________________________________________________________________

Jilow skrev
Tjenare bobby ! Är grymt fashinerad av vad du är kapabel till att göra med alla , värkliigen (ALLA) typer av hår ! Men jag skulle seriöst behöva lite hjälp/tips av dig . Jag har typiskt (tunt ,fint skandinaqviskt och tråkigt rått hår ) och har försökt göra något nytt med det men i slutändan så ser det endå ut som att jag inte gjort ett skit ! Med andra ord så ser det lika dant ut nu som de alltid gjort sen jag var 10 . Är så jävla trött på det här nu och alla B frisörer som påstår sig ”klippa mig en frisyr ” men endå ser det lika dant ut …Why? Hur som haver så ser jag iaf ut som ett jävla råttbo i huvet och skulle behöva piggas upp lite i skallen . Så ge mig förslag är du gullig ?!? Jag kan inte spara det längre än en bit nedanför axlarna ( sen börjar det äta upp sig själft ) Och jag vågar inte klippa en kort frilla för att jag är rädd att se ut som en skinka i ansiktet ! Men , jag har ett gulligt ansikte ! haha Ah som sagt , snälla Hjälp ?

Jag skulle vilja att du kom in till oss eller bifoga bild till info@bobbysharstudio.se  Sen mäste du lära dig konsten att styla ditt hår med rätt produkter, gel lite skillnad,,, stor kram och lycka till Bobby Oduncu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.