Frågor & Svar vecka 3

Stefan är så het! /Vilma skrev
Hej! är din kompis stefan grantorp singel han är så jävla snygg!!!!!:D kan inte du vara snäll och svara på bloggen här om han är singel eller inte?:) MVH Vilma

Nej Stefan Grantorp är inte singel, synd eller hur:-) Han har hittat kärleken

______________________________________________________________________________________________

Suryoyo skrev

TJa Bobby du glömde nämna att du var i fältöversten idag. Du stog vid minomin som säljer frisör frodukter och jag var i forno romano. Om du undrar vem jag är så såg du mig i syrianska festen o tog bild med mig och mina kompisar.

Haha lustigt men jag tänkte komma in på Salong Max och säga hej till dig fast glömde vad du hette och jag hade bråttom till jobbet, var hos tandläkaren

_____________________________________________________________________________________________

 lisa skrev
HEJ BOBBY; HJÄLP. jag gjorde mina extionsens hos theresse tidigare som jobbade hos dig, men nu har hon tydligen slutat?:( why…. har hört att de är två nya tjejer som jobbar. hur erfarna är dom? är dom minst lika bra som theresse? snälla svara…eftersom jag fortfarande vill gå hos er..kram lisa

Dom gör jätte fina extenssions, lovar att du blir nöjd. Therese var grym frisör men ville lägga frisör yrket på hyllar för tillfället. Jag kan hjälpa dig att plocka ut rätt färg, kom in bara kram

___________________________________________________________________________________________

Gabby skrev
Hejsan! Jag har ett problem & det är att mitt hår fäller så himla mycket, jag fäller nog lika mycket som en katt nog! Vet inte riktigt vad det kan bero på. Jag brukar inte färga mitt hår så ofta & jag äter vitamintabletter, så det kan ju inte heller bero på vitamin brist. Vad kan det bero på att jag fäller så mycket?? Vore tacksam för svar! Bra blogg du har 🙂

Svar då ska du kolla in www.harkliniken.se det är en klinik som finns inne på min salong och dom behandlar håravfall klåda mjäll och allt som har med hårbotten problem att göra

___________________________________________________________________________________________

S.Y skrev
Hey jag tycker din blogg är så gullig, du verkar verkligen vara en underbar person. Jag har en fråga jag vet att du kommer från en kultur som inte är vana vid homosexuella män, så jag undrar hur reagerade dina närmaste på det på det när du kom ut?

Thanks,,,, min familj är cool med allt, they love me 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.