Natt tåget hem från Åre var så kul igår, vi åkte från Åre 20.00 och framme 04 men stannade kvar på tåget till 05 för att jag var så seg. Drack vin med killarna i programmet och film-teamet och snackade massa skoj hela natten…………….

Fan va kul vi hade det i Åre jag , Alex och Linda. Lindas son Kevin var oxå med på resan men var mest med Fredrik, Lindas vän som var barnvakt. Jag och Alexander Erwik som var killarnas jury hade så skoj med alla deltagare, kändes som jag vart vän med flera av killarna.

Jag tror det kommer bli svårt för Linda då flera killar är riktiga kap 🙂 snygga är dom oxå.

 

Helt sjuk men jag fastnade under liften så höll på att klämmas fast och åkte med den, då stoppade personalen liften, det kunde slutat riktigt illa. Andra omgången så höll jag på att fasna med stavarna när jag ska hoppa av liften 🙂 snurrigt det kan bli

Lite tuggummi medans kameran tar en paus i bakgrunden.

Alexander bloggar dirkt från mobilen medans vi satt i liften som tog 10min, tror jag oxå ska fixa mobil-blogg så går det fortare att blogga till er läsare, bra va??

 

Alex kollar in när Linda lär sig åka skidor lite bättre

Alex ser nöjd ut, hm undrar vad han tänker på!?!

Lindas son Kevin var hur nöjd som helst, han åkte skidor hela dagen och dagen innan så badade han ca 5timmar på hotelets fantastiska bad

På hotelet Holiday club fanns det golfbana, utomhusbad, innomhus bad, barnrum med massa spel, spa, gym, 11olika bastu mm men jag hann inte prova på allt för att vi filmade mest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.