chiliconcarne…….. mmmm

Hej alla glada korvar……………. Min babyplutt har lagat chiliconcarne till mig, så jag är jätte mätt och belåten men fortfarande jätte förkyld. Hoppas verkligen det går över snart efterssom jag ska filmar på torsdag hela dagen och vill inte se ut som en svullen boll i ansikten, vilket jag gör nu, ser ju ut som en nyvaken gris, buuuuuuuuuuuuuuuu

Anyway kollade på sing a long på 3an nyss då mina vänner och kunder tävlade mot varandra, hm vem ska jag hålla på!?! Emd mot Alcasar….. Emd vann jippi 🙂

Jag ska göra Tess Merkel från alcasar ännu blondare inför melodifestivalen, både dom och Emd killarna ska tävla där och så är dom med på Grammisgalan imorgon. Jag har fått inbjudan till mig med sällskap men ska inte gå, måste vila mig .

Nu står det still i mitt huvud vad jag ska skriva eftersom jag har feber oxå men kanske skriver nåt mer lite senare annars hörs vi imorgon.

pusssssssssssss å kyss till alla. i just love to kiss even that im sic 🙂

 Här får ni en bild på mig men inte från idag hehe

Jag, Natacha Peyre och Dhani Lennewald bakar bullar på midsommar afton på deras lantställe,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.