Bollywood movie

Äntligen skriver jag, har inte orkat eller hunnit innan för att efter jobber så träffade jag upp min vän Samer och hans 5syskons barn, vi åt restaurang Pong som ligger vid drottninggatan. Maten var så god och eftersom det var thai buffe så åt vi massor 🙂 Skulle på bio efteråt men orkade inte och det var för mycket folk på bion så vi åkte hem till mig och kollade på Bollywood film, självklart var det min vän Samer som tvingat oss att kolla på den eftersom han e största Bollywood fan haha.

Föresten lovar att svara på frågor snart, gå tillbaks i min blogg, finns frågor och svar från varje vecka

Alltså nu har gabriellas lille bror Mike som är 9år underhållt oss i timmar, han är så vuxen för sin ålder och så rolig. Snacka om att killen kommer att bli en riktig heart breaker 

Här e Samer med en 10del av släkten, så söta och väluppfostrade tonåringar

Här är robert i blått och hans Andreas. Robert bor i Oslo och jobbar som tv reporter för norska kanal4 och Andreas är journalist för norsk tidning. Robert åker till Stockholm varje gång han ska klippa och färga sitt hår senaste 5åren.  Tog bilden idag.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte.