Här är bilderna från igår hemma hos samuel med hans vänner

Sofie, Olle, alkis Sofia, CH, Linda , Linda och Samuel

Godingarna från Örebro, Sofie & Samuel

Galna Alexandra, me, Sabina och CH (Carl Henrik)

hehe här står jag med ett fan som skulle prata massor med mig vilket jag inte har nåt emot men hon hade dålig andedräkt så jag var tvungen att bjuda på lakrits halstablett men hon sa bara,,, åhhhh den här ska jag spara, den är ju från Bobby och stoppade den i fickan, hahahah jag som ville att hon skulle lukta bättre i mun men hon var ju gullig fast lite jobbig 🙂

Killen i grön tröja kom fram och sa att sällskapet vid bordet undrade om jag är Bobby, kul när vissa vågar komma och prata 🙂

Alice och Samuel

Här är Ludde som är så stor och så mysig

Tog dessa bilder idag,

Är inte Ludde såååååå söt??

puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.