Svar på veckans frågor, vecka 51

Här kommer jag att svara på några av veckans frågor , så läs nog denna veckans eller förra veckans under rubrik VECKANS SVAR VECKA 50

Aldina. skrev
hejhej, Visste inte att du hade en Frisörskola, vill nämligen bli frisör för jag känner att det är min grej. De är det jag ska göra, men hur gamla är dom som går på din skola? 🙂 Kramkram! / aldina.

SVAR= flesta är mellan 20-34, yngsta jag haft 17år, så du får jätte gärna kolla im nin hemsida sen kika på academy, allt står där och har du frågor så ring till salongen och sök mig eller Chabbe. kram

 Amanda skrev
Bobby hjälp! Jag har färgat mitt hår otroligt mycket, både hemma men mest hos frisören, så man tycker ju att de borde veta vad de gör. Dock har det blivit nästan svart nu, hemskt. Vill ha det ljusbrunt/guldbrunt. Dessutom är det väldigt skadat nu. Vad gör

SVAR= Du måste komma till oss eller nån annan duktig frisör som kan avfärga ditt hår lite lätt utan att det slits för mycket, då får du mer brunt hår

skrev
hej jag har platin blont hår och funderar på att färga håret brunt, ska jag göra avfärning först och sen färga det brunt lr kan man bara köra på med brun hår färg på direkten ? För jag vet att det kan bli skiftningar i grönt..

SVAR= då måste du förpigmentera håret men du måste göra det första gången på salong och ev tona det själv gången efter det, bor du i sthlm så kom till oss 🙂

 

bea skrev
Kan du ge tips på hur man förvandlar en grå dag till en ljus dag? om man är deppig och känner sig ensam hur gör man för att må bra? Du är en förebild, positiv och jag älskar din energie

Då tycker jag att du ska försöka att inte tänka på alla små problem och ring upp en eller flera goda vänner så ska du se att det inte är grå vardag jämt. Finns även en bok och film som gör att du mår sjukt mycket bättre efter att du läst den, boken heter secret och finns på film, har själv inte sett den men många pratar om den, Köp den som julklapp till dig själv

lalalala skrev
Hej Bobby!! Har en fråga, det är så att jag gifter mig i vår, och du vet hur vi syrianer är :p skulle vilja veta vad du tar för en uppsättning från pris funkar, har medellångthår till dess hoppas jag och vill vad det kostar, samt om du tar något för kons

Uppsättnings priser står på minhemsida under prislistan,,,,,, allt står där krammmmmmmmm
Konsultation är gratis om du väljes att göra håret hos oss.

 Namn skrev
är din kompis singel?

Yes Samer är singel och hjärta av guld

Catta skrev
Usch vad bedrövligt samhället har blivit 🙁 Min bror mördades av galning också, samme man han räddat livet på. Det är skrämmande. Jag hoppas verkligen att din bror repar sig fullt ut och att han kommer över detta även psykiskt. För övrigt så vill jag säga

Jag beklagar verkligen så mycket det som hände din bror:-( min bror Robil klarade sig men fortfarande inte helt återställd

 Maria skrev
Hej! Vilka frisyrer och färger är det som gäller nu till våren 2009?

SVAR= det kommer ett helt upplägg om det senare, men gör inget extremt innan dess pusssssssssssssss

 Katja skrev
Fortsättning- Fruktänsvärdt och framförallt onödigt. Själv förlorade jag en som stog mig nära för någon månad sen av en liknade händelse. Hoppas verkligen att han blir bättre snart och blir återställd. Respekt till honom! Hoppas på att fler människor

Blir lika ledsen varje gång jag hör sånt, speciellt när stackaren inte klarade sig, kram BOBBY

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.