Min bror Robil årets hjälte

Tittar på Svenska hjältar nu och känner verkligen att dom som är med han gjort riktiga hjälte bidrag på olika sätt. Jag var med förra året och stylade alla svenska hjältar efterssom en av hjältarna Christian hade mig som sin idol så han och alla andra fick en klipp och styling av mig samma dag som galan var, det var en fantastisk tillställning som Mikael Bindefelt ordnade i sammarbete med tv3

För mig är min bror årets hjälte då han och han goda vän Sammi såg ett gäng ungdommar på 30-40 personer som bråkade i olika gäng. Killarna var inte mer än 16-25 års åldern, det tragiska var att min bror Robil Oduncu hjälpte till men fick ett slag med pistol mot huvudet så han spräckte skallen och sen fortsatte några killar och sparkade på honom som om det var en fotboll. Min bror som jag älskar över allt annat fördes medvetslös till karolinska sjukhuset och opererades i 7timmar, han låg i koma i 3 veckor och hade hjälp av respirator för att ge honom konstgjord andning.

Det var ett helvete för mig min familj, Hela familjen och hans 2 barn visste inte ifall han skulle vakna till liv eller ens klara sig efterssom situationen var så kritisk, jag får tårat nu när jag skriver detta och det har gått 8 månader sen dess.  Robil har legat på sjukhus hela våren och sommaren då han gått på rehab, han är än idag inte helt återställd, han måste genomgå en sista operation då han saknar en stor del av sitt skallben, han har genomgått några operationer som inte vart helt lyckade men nu väntar han på att få en special titan platta från Usa.

Hoppas på att fler människor hjälper andra när nån blir misshandlad och hoppas på att det inte slutar lika illa som det gjorde för min bror, för om fler hjälper varann så kanske våldet minskar

stor puss å kram till min älskade bror och alla andra. Kärlek behövs mer

 

http://74.125.77.132/search?q=cache:reYBbDImY_YJ:www.efterlyst.tv3.se/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D9325:16-aring-misstaenks-foer-brutal-misshandel-i-soedertaelje%26catid%3D7:nyheter+robil+oduncu&hl=sv&ct=clnk&cd=7&gl=se

 

googla Robil Oduncu så står det lite om händelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.