Klippte Mattias från emd

Idag började min dag med att Linda Rosing kom förbi mitt jobb 09 och fikade,,,, mysigt:-)

Vi hann fika 30min innan min kund kom…..

Haft fullt upp idag med skolan och salongen, Mattias Andreasson från EMD vart kort klippt idag, vart mer lik Erik Segerstedt fast meningen var att inte likna honom, hade tänkt snagga av allt men ändrade oss sista minuten haha, efteråt tränade jag ca 2timmar, på gymet såg jag en sån snygg kille, så jag gick fram och frågade ifall han var singel och ville dejta Linda Rosing 🙂

Han svarade att han gärna hade gjort det men är gift och har barn, såååå pinsamt fast han tog det som en komplimang och skulle rekomendera sin jätte snygga vän som är singel

Sitter nu och äter lite innan jag ska lägga mig, bilder från idag kommer upp imorgon då jag ¨glömde min kamera på salongen, lägger upp nån gammal bild från en plåtning jag gjorde på salongen i sommras med EMD Erik Segerstedt Danny Saucedo och Mattias Andreasson

Orka va så söta 

godnatt kram

Snygga Mattias Andreasson före klippningen

Efter

3 tankar om “Klippte Mattias från emd

 1. julia says:

  åååå gud va kul för dig att få träffa underbara,sötaste,snällaste o gulligaste Matte<33
  Hur va det att klippa honom igentligen??
  Skulle oxå vilja träffa honom så här utanför liksom hans musikvärld 😀
  Hälsa honom nästa gång
  Kramkram Julia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.